Horecava 2017

Van maandag 9 t/m donderdag 12 januari 2017 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma. Daarnaast staat de beleving centraal. De toegang tot het evenement bedraagt € 55,-, online is dat € 40,-. Voor wie een (digitale) registratiecode heeft ontvangen, kan zich registreren voor een gratis bezoek aan de Horecava. <– Ik hou mij aanbevolen 😉

Koffie, thee en cacao

Het aanbod van koffie, thee en cacao wordt steeds breder. Een logisch gevolg van een trend die al langer gaande is. Ook aan de bereiding ervan worden steeds hogere eisen gesteld en daar spelen exposanten op in. Bezoekers kunnen workshops bijwonen, cup tastings van dichtbij meemaken en al hun vragen stellen aan experts. Het segment Koffie, Thee en Cacao is dit jaar samengevoegd met het segment Bakkerij in één hal. Op deze manier is er een nog completer beeld van de ontwikkelingen in deze branches. Ook is er hierdoor extra veel aandacht voor beleving en inspiratie.

Een minuscule opsomming van deelnemers in deze categorie (niet compleet): Alpro, Jacobs Douwe Egberts Professional, JURA Nederland B.V. , Eembergen,van  Nederland, Nespresso Business Solutions  Nederland en Smit & Dorlas Koffiebranders .

Ook tijdens de beurs wordt er terplekke koffie gebrand en kun je deelnemen aan een cup tasting! Klik op de onderstaande afbeelding om direct naar de Horecava site te gaan.

 

Geef een reactie

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑