The Amsterdam Coffee festival 2017

Vrijdag 10 maart is het weer zover het Amsterdam Coffee Festival wordt weer georganiseerd en wij zijn er voor de derde keer bij. Drie dagen achtereen de laatste nieuwtjes over koffie, thee en chocolade. Dit jaar voor de tweede keer op het terrein van de Westergasfabriek te Amsterdam. Eerlijk gezegd vonden wij de locatie daarvoor: de NDSM-werf een meer aansprekende plek op wat sanitaire faciliteiten na. De huidige locatie is heeft ook een stoere uitstraling en is goed middels het openbaarvervoer te bereiken. Opvallend verschil met de laatste edities is dat dat zij die werkzaam zijn in de ‘industry’ ook toegang betalen. Net als de voorgaande jaren is het ook nu mogelijk early-bird kaarten aan te schaffen voor 1 van de 3 dagen dat het evenement duurt.

Wat is er dit jaar zoal te zien? Hier een kleine ‘line-up’ van wat je zoal kunt verwachten.

  • Voor het eerst live latte-art demonstraties om ook zelf ‘hands-on’ ervaring op te doen met een aantal van werelds beste latte-art artiesten.
  • Ook nieuw: Coffee Mixologists™, een nieuwe competitie welke een fusie vormt tussen de obsessieve aandacht voor detail in de wereld van koffie met de grenzeloze creativiteit van de cocktail scene.
  • Het Nederlandse thee en barista kampioenschappen.
  • Verder kun je deelnemen aan verschillende workshops, veel koffie, thee en chocola proeven/kopen en ook ontbreekt de foodmarket niet.

Wil je meer weten over dit evenement, zie dan de website: http://www.amsterdamcoffeefestival.com/

Wie weet zien we je daar?

 

 

Geef een reactie

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑