Gratis e-mailcursus: Barista worden

Al meer dan 350 deelnemers leerden hoe ze een goede barista kunnen worden!

Barista zijn is een vak, een beroep met toekomst. Maar hoe word je barista?

Het aantal vacatures voor barista’s stijgt, het beroep is niet meer weg te denken. Toch is er veel onduidelijkheid over wat een barista is en precies doet. En hoe je barista kan worden.Ik heb mijn kennis van dit onderwerp in een e-mailcursus gezet, zodat hij voor iedereen beschikbaar is. In de E-mailcursus Barista worden leer je:

  • Wat een barista doet;
  • Welke kennis je nodig hebt om barista te worden;
  • Hoe je aan kennis komt;
  • Waar je als barista kan werken;
  • Wat voor een barista jij kan worden;
  • Welke stappen je zet om barista te worden.

Je ontvangt na aanmelding de lessen automatisch in je mailbox. Ik bied je de cursus gratis aan, maar ik weet zeker dat deze wel waardevol voor je is! Mijn doel is om je te helpen om een goede (en blije) barista te worden. Door het beantwoorden van een aantal vragen kom je na 6 lessen tot een plan dat bij je past

Ga snel naar de website en meld je aan: http://coffeeconsulting.nl/voor-baristas/gratis-e-mailcursus-barista-worden/

Geef een reactie

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑