Doppio Espresso The Wall, Utrecht

De keten Doppio espresso is wellicht de meest gewaardeerde koffie schenkende keten. Utrecht mag zich gelukkig prijzen met een filiaal in The Wall langs de A2. De locatie is niet ideaal: The Wall is een groot en rood bouwwerk met daarin een aantal retailers zoals de Media Markt, BCC en ToysXL. Kortom je komt er waarschijnlijk omdat je een specifieke winkel wilt bezoeken en terwijl je daar rondloopt dacht je wellicht even snel iets nuttigen? Ook aan parkeergelegenheid geen gebrek en de eerste 2 uur zijn gratis.

De bediening is vriendelijk, gastvrij en weet wie haar vaste gasten zijn, ook aan de jongste gasten wordt gedacht. Hier moet je zijn voor een lekkere flat-white of een caffè mocha! De entourage zelf spreek mij persoonlijk niet erg aan, het is modern ingericht en door de positionering van de bar bevinden de meeste zitplaatsen zich voor- of juist achterin gescheiden door een smalle doorgang door de plaatsing van de counter. Met mooi weer zit je buiten goed al mis ik wel het winkelend publiek.

Je kunt hier ook terecht voor koffiebonen, thee, maar ook voor een lunch of high tea. Ook organiseren zij elke maand een barista workshop waar je voor een gering bedrag van alles leert over koffiezet-technieken, melk opschuimen en hoe je die perfecte espresso zet!

Eindoordeel:
Cappuccino/Flat White: 8.0
Ambiance: 7.0
Bediening: 8+

Het adres: Hertogswetering 183 A, 3543 AS Utrecht
https://www.doppio-espresso.nl/The-Wall/utrecht.html

Geef een reactie

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑